FRI 2018


Weekenden 19. til 21. januar 2018 er Bella Center Copenhagen rammen om Danmarks største camping- og outdoormesse.

På messen kan man finde spændende nyheder inden for campingvogne, telte, campingudstyr og campingrejser. Samtidig bydes der på outdoorsiden både på gear, beklædning og inspiration. Det hele krydres med sjove aktiviteter. 

Det lyder lovende - mon ikke der er bliver noget at “hente hjem” for havkajaksejlere? Udstillingsarrangørene lover at der bliver masser af inspiration og gode messetilbud. 


Kommentarer

 1. LÅter intressant! Den får vi nog besöka! Tack för tipset.

  SvarSlet
 2. Svar
  1. 80 kr /voksne, mulighed for online køb på www.bellafri.dk

   Slet
 3. Besøgte udstillingen lørdag med det primære formål at se på campingvogne. Desværre var ikke alle mærker/producenter repræsenterede da importørerne/forhandlerne ikke vægtede denne udstilling så højt. Udover at være campister ror vi også havkajak og cykler, når vi er på camping, og havde forventet at se noget "outdoor" på udstillingen. Også her svigtede udstillingsarrangørene. Der var 2-3 telte, nogle el cykler og 2 eksklusive kajakker, på taget af et par Mercedes autocampere...

  Er tiden forbi for udstillinger eller har udstillings arrangørene været for sent ude og måske med et forkert oplæg og priser? Der er tre andre campingudstillinger i Danmark hvoraf udstillingen "Ferie for alle" i Herning samler ca 60.000 besøgende (mit gæt er at FRI fik ca 10-12.000 besøgende).

  Jeg kan se at i Tyskland lukker den årlige bådudstilling Hanseboot i Hamburg efter 56 år. Årsag. De seneste fem år er besøgstallet faldet med 30% til 65.000 i 2017. Vigtige producenter vælger så Hanseboot fra. Tankevækkende for samtidit har bådustillingen boot i Düsseldorf ca 240.000 besøgende!

  Tilbage til andedammen. Jeg tror på at campingudstilling kunne have en fremtid hvis man inviterede danske og udenlandske campingpladser, rederier, udenlandske turistrepræsentationer o.l. Og så forsøgte at starte en outdoor/fritidsudstilling med løb, golf, dykning, vinterbadning o.m.a.

  Ihvertilfælde så var det hen i skoven at markedsføre det som en campingudstilling med outdoor - der var ikke noget, outdoor.  SvarSlet

Send en kommentar