Plads til kajak

Har du problemer med at få kajakken ind i lejligheden?
Kniber det med plads i carporten?
Eller har du kajakken liggende på stranden?

Stort set alle kajakklubber tilbyder pladser til private kajakker, når du er medlem og friroet. Men, hvis du hellere vil være en fri fugl og bare have din kajak opbevaret så nær vandet som muligt, hvad så?
Her er nogle kajakpladser i København og hovedstadsområdet.

Espergærde


 

På Jarlens Grund, på Strandvejen mellem Espergærde og Humlebæk havn, har Helsingør havne opsat et kajakstiv på jollepladsen. Der er plads til 12 kajakker. En plads koster 966 kr./år. Kontakt Helsingør Havne, for info og lejekontrakt.  Øresundskysten kaldes også den danske riviera - læs Kajakportalens turbeskrivelse.


Roskilde


 

Roskilde Roklub har et fint kajakhotel med plads til 60 havkajakker. Hotellet ligger ca. 30 meter fra kajkanten, så det er hurtigt og nemt at få søsat kajakken. 
Kontakt Roskilde Roklub for nærmere oplysninger og læs Kajakportalens ynglingstur på Roskilde Fjord her

Holbæk
I Stark gamle bygninger på  Holbæk havn har Friluftsliv og Håndværk etableret et kajakhotel for private. Der er åbent 24/7/365 med nøgle.
Pladslejen er 1.800 kr. om året. Klik her for information


 København

 logo

Kajakopbevaring i aflåste containere på forskellige lokationer i København; Amager Strand, Kalvebod Bølge, Sydhavnen og ved Den Blå Planet. 
Pladsleje fra 2.950 kr. Pladserne kan bookes her 

Kajakhotel i Frederiksdal med adgang til Furesøen på den ene side og Mølleåen, Bagsværd sø og Lyngby sø på den anden side. Pladser udlejes pr. måned eller pr. år
Mere information her

Kajakopbevaring under Børskajen med adgang 24/7.
Pladsleje 3.000 kr./år, kontakt Kayakrepublic +45 2288 4989 eller mail Møn

Kajakhotel Mønbroen er en del af  Camping Mønbroen ved Koster. Pladshaverne har startet et  havkajakfælleskab som i sommerhalvåret arrangerer korte og lidt længere ture i Stege Bugt, Ulvsund m.v.
Kontakt Camping Mønbroen, +45 5581 1808 eller mail

Inspiration til en Møntur - læs her


Kender du andre kajakpladser, -hoteller e.l., send gerne et par linjer til mig, så sætter jeg det på oversigten her