Tahe Outdoors køber Artistec Sportswear


Tahe Outdoors i Viimsi


Den estiske-ejede producent af kajakker, beklædning og udstyr, Tahe Outdoors, har købt Artistec Sportswear. Købet gør Tahe Outdoors til een af de største producenter af kajakker og tilbehør i  Europa.

"Købet af Artistec styrker vores strategi om at blive den største producent af maritimt sportsudstyr i Europa. Og med udgangspunkt fra Artistec hovedkvarter  i Hannover, kommer vi nu endnu tættere på vores kunder, ikke kun i Tyskland, men hele Central- og Sydeuropa", skriver Janek Pöhla, en af ejerne af Tahe Outdoors, i en pressemeddelelse til Kajakportalen.

Tidligere kendt som Tahe Kayaks er Tahe Outdoors nu en af Europas største producent af kajakker og udstyr med følgende brands: Tahe Marine, Zegul Arrow Kayaks, Trapper, Beluga, Riot, Boreal Design, Bondibeach Kayaks, Lightning Paddels, Egalis og nu også Artistec. 

Tahe blev grundlagt i 1989. Brødrene Marek og Janek Pöhla købte Tahe Kajaks i 2007 og har siden gennem produktinnovation og investeringer udvidet virksomheden med mere end 600%. I 2013 overtog Tahe den dansk konstruerede Arrow Kayaks.