Kajakhus indviet i Hornbæk
Bådeklub udvider med kajakafdeling

”Det er starten på en ny fase i Hornbæk Bådeklub, hvor vi udvider vores aktiviteter med flere maritime tilbud. Havkajakroning er en af de hurtigst voksende maritime grene, og takket være Hornbæk Havns og Skov- og Naturstyrelsens velvilje, har vi fundet en fin placering til kajakhuset,” sagde Bådeklubbens formand Julian Isherwood ved indvielsen af kajakhuset der skal fungere som "hus" for private og klubkajakker.

”Med vores nye kajakafdeling glæder det os, at vi nu kan tilbyde områdets kajakroere, der tidligere har skullet opbevare deres kajakker hjemme, en plads i kajakhuset her på Hornbæk havn", sagde Jesper Otzen, der er leder af kajakafdelingen i Hornbæk Bådeklub.


Åbningen af kajakafdelingen i Hornbæk fylder det hul i havkajakkortet der har været mellem Helsingør og Gilleleje. Padler man langs Den Danske Riviera, er det nu muligt at gå ind til Hornbæk, "parkere" kajakken ved kajakhuset, mens man strækker benene, få frisk vand i drikkedunken og hviler sig på stranden. 

Hornbæk Bådeklubs Kajak-afdeling måtte desværre sættes på pause i slutningen af sæson 2017. Det viste sig umuligt at skaffe plads til de stadig flere, som meldte sig ind. Og et kafka'sk bureaukrati fra myndighedsside krævede fjernelse af kajakhuset på stranden ved Hornbæk havns østre mole.

Der arbejdes på en ny kajak-løsning.