Ny importør af Valley & North Shore Sea Kayaks
Kajakgaarden er blevet importør af Valley & North Shore Sea Kayaks 

Kajakgaarden i Kolding får hele Valley sortimentet, selvfølgelig også den kendte Anas Actua'er. Det er ikke den hurtigste kajak i søen, men super til både den øvede roer og begynderen, der vil have en kajak, man kan lære og udvikle sig i. 

Foruden Vally Sea Kayaks kommer North Shore også til Kajakgaarden i Kolding. North Shore var indtil for få år siden været et selvstændigt mærke. North Shore blev startet i 1982 af Mike Nelson der selv designede og byggede sine kajakker. I 2006 blev North Shore købt af Valley og kajakkerne produceres nu af Valley i Nottingham. 
 
Valley Sea Kayaks blev grundlagt i 1970 af Frank Goodman, og siden er Valley´s historie blevet synonymt med havkajaksporten. Valley Sea Kayaks har altid været på forkant med udvikling af kajakker. Mange af de detaljer der opfattes som standard: Vandtætte skot, gummiluger og indbygget justerbar finne, er faktisk udviklet af Valley. Og Valley var en af de første i verden til at serieproducere kajakker bl.a. Anas Acuta som blev sat i produktion i 1972 og som stadig produceres.I dag produceres Valley kajakkerne både i glasfiber og i rotationsstøbt plastik.  

Mere information
Vally og North Shore er havkajakker er i høj kvalitet og til udsalgspriser omkring 20.000 kr. Mere information hos importøren Kajakgaarden i Kolding. 

Kommentarer