Kanojak Trim 2014
Der forventes cirka 120 kajakroere fra hele Sjælland til Kanojak Trim 2014.  Deltagerne kan ro 20 kilometer søen rundt eller den korte bane på 12 kilometer.

Samlet start kl 11. De første kajakroere, på søen-rundt banen, ventes i mål omkring kl. 12.30. Start- og mållinje er ud for kajakklubbens bro på Krostien i Nødebo.

Vejret bestemmer
Afhængigt af vejret på løbsdagen, bestemmer stævneledelsen om der skal ros med eller mod uret søen rundt, og om den korte 12 kilometer bane skal udlægges på Gribskov eller Fredensborg siden af søen for at give deltagerne mest muligt læ for vind og bølger.

Lodtrækning om præmierne
Kanojak er et trimløb og er lidt anderledes end andre kajakløb, der er ikke opdeling i aldersklasser eller kajaktyper og der er ikke er præmie til de hurtigste i mål. Men deltagerne trækker lod om præmierne efter løbet. Så, man kan være heldig og få en  præmie med hjem, selvom man ikke kom først over mållinjen”, siger stævneleder  Jakob Dan Jensen, Kajakklubben Esrum Sø.

Tilskuere er velkommen
Tilskuere kan overvære starten ved kajakklubbens bro. Der er instruktion for deltagerne kl. 10.15 og start kl. 11. Hele dagen er kajakcaféen åben med salg af sandwich, kolde og varme drikke. Målet lukker kl. 15, præmielodtrækning ca. kl. 15.15.


http://1.bp.blogspot.com/-GfWEjHIwbL0/UR6ZcETXLGI/AAAAAAAAA1A/lL0LQCGrZrU/s1600/Esrum+S%C3%B8.PNG

Facts om Kanojak Trim 2014
  • Ca. 120 deltagere fra kajakklubber over hele Sjælland deltager
  • 2 distancer; søen rundt på 20 km og den korte distance på 12 km
  • Ca. 25 frivillige fra klubben er involveret i afvikling af arrangementet
  • Følgebåde fra Fredensborg Roklub, Sejlklubben Esrum Sø og Hillerød Sejklub
  • Startgebyret er 200 kr. inkl. årets Kanojak Trim t-shirt, sandwich, vand, kaffe eller te. 
  • Tilmelding, Kajakklubben Esrum Sø´s website
Kilde: www.kkes.dk