Limfjorden Challenge


Ny kajakevent; Limfjords Challenge, 15. - 17. august 2014.

Turen rundt om Mors byder på afvekslende naturscenerier. Landskabet skifter fra nord til syd. Fra de karakteristiske molerklinter, til de lave grønne strandenge. Det hele kan opleves fra kajakken.

Limfjorden Challenge (Mors rundt) er ikke et "race" med tidstagning, dommer og præmier. Men et arrangement for alle kajakglade som ønsker at udfordre sig selv i kontrollerede rammer. 

Arrangørerne står for turplanlægning, sikkerhed og bespisning. Hver dag er der briefing om dagens etape og oplevelser. Overnatning i eget telt ved klubberne eller på vandrerhjem.  En sjov kombination af kultur, natur og motion.

Dagsetapper 

  1. etape fredag, 40 km fra Thisted til Nykøbing Mors
  2. etape lørdag, 35 km fra Nykøbing Mors til Limfjordscenteret, Doverodde
  3. etape søndag, 35 km fra Limfjordscenteret til Thisted
Deltagelse fra 745 kr. Limfjorden Challenge er åbent for både kajakker og robåde. Det forudsættes at deltagerne i kajak har DGI Havkajak roer 1/EPP2 og erfaring med længere ture. Egen kajak samt sikkerhedsudstyr medbringes.

Tilmelding her,  sidste tilmeldingsdag 13.07.2014

Information om Mors her

Limfjords Challenge arrangeres af Thisted Kajak Klub, Nykøbing Mors Roklub, Limfjordscenteret, Grejbank Nordvest og DGI Nordjylland, kontakt Lars Jørgensen

Arrangørerne af eventen har udvikling af en Limfjordsguidebog for havkajakker, uddannelse af oplevelsesorienterede kajakguider og en app i pipeline. Det hele med det formål at få markedsført Limfjorden som kajak-entusiasternes paradis.

Kommentarer