Kysten er klar


Kysten er en stor kampagne, der skal placere Helsingør i folks bevidsthed som en god bosætningskommune. Den noget utraditionelle kampagne er på en gang både højtflyvende og lidt underspillet.

Det højtflyvende (bogstaveligt talt) består i en 12 minutter lang film, der panorerer fra Espergærde i syd, forbi Kronborg og videre langs Den Danske Riviera til Hornbæk. Det underspillede er den speak som skuespilleren Kristian Halken giver filmen.
Espergærde

Nu har du så mulighed for at se hvor dejligt her er før du kommer her med din havkajak -  enten på tur langs kysten eller som kommende kystboer!

Hvis du vil overnatte på din tur langs kysten er her nogle havkajakvenlige overnatningssteder.  Espergærde, Egebæksvang, Helsingør, Aalsgaarde LangebroHornbæk Campingplads; Helsingør . Vandrehjem; Helsingør
Steamer

Kampagnen består af filmen, annoncering i den landsdækkende presse, radiospots, plakater, busreklamer og streamers. Musikken er komponeret af Thomas Knak og  Jakob Bro. Reklamebureauet Jucie har produceret det hele for Helsingør Kommune.