Mine kajakker - TIKI New Line

 
 

Min første kajak og anden kajak! Den første TIKI købte jeg meget billigt - den var også meget hærget. Den anden TIKI, "fandt" jeg i Odder og den var så godt som ny.

Fin kajak som opfyldte mine behov og forventninger; nem at håndtere på land, stabil, nem og let at ro, god gensalgsværdi. Det er en kort kajak, 4,40 meter, så den har tendens til at banke i modsø. 

I 2005 var TIKIen med på sommerferie til Italien og på den måde den eneste TIKI som har krydset  Alperne og sejlet i Gardasøen! I efteråret 2005 tabte jeg mit hjerte til en større kajak og TIKIen blev solgt til en kajakven i Jylland.

TIKIen er tegnet og blev bygget af Jens-Juul Therkildsen, Gudenå Baadene. TIKIen er 4, 40 meter lang, 60 cm bred og vejer ca. 16 kilo. Har underliggende ror og et stuverum. De ældste TIKIer har ikke skot og luge. Produktionen er ophørt. Ses lejlighedsvis til salg på www.dba.dk til 6-7.000 kr.   

Mine kajakker
          1. og 2. TIKI New Line
          3. Coastrunner
          4. Tahe Wind 505
          5. Tahe Reval Midi
          6. Seabird North Sea  
               
          7. Zegul 520 HV 
 
Bonus info. Entusiastiske TIKI ejere har etableret en TIKI Kajak Klub, som samles til et årligt træf, primært i Jylland.