DIY - Müslibar


















Havkajaklækker opskrift på müslibar. Nem og lave. De fleste af ingredienser har du sikkert allerede hjemme.

  • 2 kopper müsli
  • 75 gram grovhakkede mandler
  • 50 gram grovhakkede cashewnødder
  • 50 gram rosiner
  • 50 gram tørrede tranebær
  • 4 spiseskeer honning
  • 3 spiseskeer brunt sukker
  • 1-2 æg
  • 2 spiseskeer margarine, kokosolie e.a.

Bland alle ingredienser, hæld massen i en bradepande (med bagepapir) og fordel ud ca 1-2 cm tykkelse. Pres omhyggeligt sammen.. Sættes i en 175 grader varm ovn i ca. 15. min. Skæres op i passende stykker straks efter den er taget ud af ovnen. Afkøles og pakkes i film e.l. Opbevares i køleskab. Sund og god energi til både korte og lange ture :)

Andre læste også

Overnat i en tønde

Flydende havskilte søsat i Lynæs

10 nye kajakker